Hyvä Lihas Hierontastudio

Blogi

Hoitoajan pituus ym. ohjeita ajan varaamiseen

Triggerpisteet ja Dry Needling

Dry Needlingissä käsitellään kehossa olevia kipu- eli triggerpisteitä ohuenohuilla neuloilla. Neulojen aikaansaama voimakas stimulaatio rentouttaa kohdelihasta ja helpottaa kipuja.

Kuinka sain narskutteluni kuriin

Kerron nyt tyhjentävästi sen, miten sain oman bruksaamiseni loppumaan. Tässä teille siis narskuttelutarina, jolla on onnellinen loppu.

Tietoa hampaiden narskuttelusta

Hampaiden narskuttelu eli bruksismi on hyvin yleinen ja tosi tympeä vaiva. Narskuttelu johtaa pahimmillaan lähes lamaannuttaviin kroonisiin kipuihin pään ja niskan alueella, ja sitä on usein hyvin vaikea saada kuriin.

Kuinka usein hierontaan?

Hierontatiheys on yksi eniten keskustelua herättävä aihe hierojan vastaanotolla. Eikä yhtä oikeaa vastausta ole, meitä kulkijoita kun on niin moneen junaan.

Rintalihasten venyttämisen tärkeydestä

Arkemme on täynnä tekemistä, joka haastaa ryhtimme. Päivämme kuluvat tietokoneella kyyhöttäen, autoa ajaen, pyörän sarviin nojaten, puhelinta käyttäen, palapeliä tehden, rikkaruohoja kitkien, kirjaa lukien, kokaten, pyykäten, viikaten, ommellen, legoillen, kutoen, virkaten, ruuvaten, poraten, sahaten... Vietämme siis kutakuinkin pääosan valveillaoloaikamme etukumarassa, jolloin rintalihaksemme tekevät jatkuvasti staattista työtä. Ne väsyvät, kiristyvät, lyhenevät. Käytännössä ne siis vetävät olkapäitämme eteenpäin, minkä vaikutukset näkyvät ja tuntuvat.

© Hierontastudio Hyvä Lihas / Kauppurienkatu 31 B, 90100 Oulu, Y-tunnus: 2150604-3 / miia@hyvalihas.fi / 050 358 3967