Hyvä Lihas Hierontastudio

Hoitoajan pituus ym. ohjeita ajan varaamiseen

Mukavaa, että harkitset ajan varaamista Hyvään Lihakseen! Olet lämpimästi tervetullut hierontastudiooni.

Millainen hoito sinun pitää varata?

Käytännössä sinun tarvitsee varata vain sopivan mittainen aika.

Mitään muuta sinun ei tarvitse päättää itsenäisesti ennen hoitoasi, vaan alkuhaastattelulla ja tilanteestasi keskustelemalla päädymme hoitosuunnitelmaan, joka voi sisältää pelkkää klassista hierontaa tai klassista hierontaa ryyditettynä erilaisilla kivunhoitomenetelmillä, kuten alipainelaitteella (LymphaTouch), kuivaneulauksella, kinesioteipillä tai venytyksillä.

Lämpöhoitoa käytän yleensä lisänä aina, jos lisälämpö on turvallista asiakkaalle.

Voit toki aikaa varatessasi lisätä "Esitietoa, toiveita, huomautettavaa" -laatikkoon tietoa tilanteestasi tai toivomasi erityishoidon (esim. purentalihaskäsittely, raskausajan hieronta tms.)

Miten saan varattua tuntia pidemmän ajan?

Nettiajanvarauksessa on varattavissa vain 45 min ja 60 min aikoja. Pidempien eli 90 min ja 120 min ajat varataan lähettämällä Hyvälle Lihakselle viesti nroon 0503583967 tai Messengerissä tai sähköpostilla miia@hyvalihas.fi. Jos haluat soittaa, enkä vastaa, olethan ystävällinen ja laitat minulle perään viestin. En ehdi aina soittaa vastaamattomiin puheluihin takaisin.

Mikä on sopivan mittainen aika?

Ensimmäiselle kerralle 60 min on yleensä riittävä.

Jos sinulla ei ole mitään erityistä vaivaa, vaan haluat vain kevyen yläkehon käsittelyn tai vaikkapa päänhieronnan, 45 min voi riittää myös. Yleensä suosittelen kuitenkin varaamaan vähintään 60 min ensimmäistä käyntiä varten, koska jo alkuhaastatteluun menee jokunen minuutti.

60 min ajalla ehdin yleensä hyvin käsitellä ylävartalon tai tehdä purentalihaskäsittelyn. Myös alaraajat ja alaselän ehdin joidenkin kohdalla käsitellä tunnissa, ainakin kevyesti. Alaraajojen ja alaselän puolihoitoon suosittelen ensisijaisesti kuitenkin 90 min aikaa. 60 min aika on yleensä riittävä myös esim. olkapääongelman tai muun spesifin vaivan hoitamiseen. Tunnissa ehtii hyvin tehdä jo vaikkapa Dry Needlingiä ja hieroa kivuliaat alueet.

Jos koet olevasi pahasti jumissa tai sinulla on jotain laajaa tuki- ja liikuntaelinvaivaa, joka vaatii huolellista tutkimista ja hoitoa, suosittelen tiedustelemaan 90 min aikaa. 

Jos hoitosi jälkeen päädyt varaamaan uutta aikaa, voimme yhdessä miettiä, minkä kestoinen hoito seuraavalla kerralla on viisain.

 

 

© Hierontastudio Hyvä Lihas / Kauppurienkatu 31 B, 90100 Oulu, Y-tunnus: 2150604-3 / miia@hyvalihas.fi / 050 358 3967